Het is nu wo apr 25, 2018 12:51 am

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geŲrienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geÔnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.

 

Overige voorwaarden voor deelname die u dient te onderschrijven zijn:

 

Spelregels
- Dit forum is bedoeld om kennis, ervaringen en meningen uit te wisselen met betrekking tot bronciŽctasieŽn en de behandeling daarvan. Forumgebruikers schrijven uitsluitend op persoonlijke titel en niet uit hoofde van hun beroep. De beheerder (Admin) is niet verantwoordelijk eventuele adviezen die hier gegeven worden. Gebruik je gezond verstand en overleg wijzigingen in je behandeling altijd met je arts.
- Stevige discussie is prima maar speel niet op de man of vrouw. Gebruikers en berichten die hieraan niet voldoen of anderszins grenzen overschrijden kunnen worden verwijderd. Dit geldt ook bij het herhaaldelijk niet respecteren van mede-forumbezoekers.

Enkele forumetiquetten
- Vul een dekkende omschrijving in bij het onderwerpsveld. Als een bezoeker op een onderwerp klikt moet al redelijk duidelijk zijn waar het over gaat. Gebruik dus geen onderwerp als "Help" of "Ik heb een probleem", maar omschrijf je probleem. Kijk maar eens rond op forums voor wat voorbeelden.
- Het is niet toegestaan om een onderwerp in alleen maar hoofdletters te typen. Dit wordt gezien als schreeuwen, en dat is uiteraard niet beleefd. Ook andere karakters die aandacht vragen zijn niet gewenst.

Vermelden gegevens artsen
- In forumberichten mogen geen namen, adressen en telefoonnummers van artsen genoemd worden. Deze informatie kan via email of een persoonlijk bericht uitgewisseld worden.
- Wanneer negatieve ervaringen met artsen ter sprake komen, dan mag de naam van de arts niet worden genoemd.
Bij overtreding van deze regel kan het forumbeheer het bericht zonder overleg verwijderen.

De Beheerders